NEW! Teràpia Gestalt

Sqena Badalona us vol presentar una nova teràpia que hem vist oportuna implementar al centre i que creïem que pot ser molt enriquidor per als nostres pacients, la Terapia Gestalt. 🙂

La Teràpia Gestalt és un dels enfocaments psicoterapèutics més coneguts dins de la Psicologia Humanista 1Z0-064 dumps que té com a objectiu, a mes d ajudar a la persona a sobreposar-se a certs símptomes, permetre-li arribar a ser més completa i creativament viva, per així alliberar-la dels bloquejos i assumptes inconclusos que disminueixen la seva satisfacció òptima, la seva autorrealització i el seu creixement. La terapia Gestalt es caracteritza per no estar feta exclusivament per tractar malalts, sinó també per desenvolupar el potencial humà.

La nostra Terapeuta Gestalt Susagna Puig, amb més de 14 anys d’experiència, està diplomada en Terapia Gestalt per l‘institut Gestalt de Barcelona. També ha estudiat Psicoterapia Integrativa/Enneagrama – Programa SAT i Tècniques Corporals per a la Terapia. Està especialitzada en els següents àmbits:

1. Ansietat, estrés o malestar inespecífic.
2. Atenció i acompanyament en moments de canvis o processos vitals (dols, separacions, crisis personals, de parella…)
3. Eines i recursos per al desenvolupament de la persona (baixa autoestima, dificultats en les relacions, dependencia emocional…)

Si necessites més informació sobre de què tracta la Teràpia Gestalt, pots clickar al següent enllaç: http://www.fisioterapeutaosteopata.com/2018/09/24/que-es-la-terapia-gestalt/

Susagna Puig visitará al centre a hores convingudes 010-151 dumps.

Per agafar hora, contacteu amb el telèfon 667038104.

Moltes gràcies!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *