JA TENIM NUTRICIONISTA!

A Sqena Badalona, el que volem es tractar al pacient desde una perspectiva multidisciplinar. El camp de la nutrició es un pilar fonamental per a que el pacient es senti amb energia, eviti i pugui tractar malalties de tot tipus i tingui un bon descans.

La nostra nova dietista – nutricionista es diu Judith Torrell (col·legiada num 00181), i es Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica ( Universitat Blanquerna -Ramón Llull). Tambe esta especialitzada en nutrició clínica i obesitat. En els seus 10 anys d’experiència en l’àmbit sanitari s’ha centrat en el tractament i prevenció de patologies relacionades amb l’alimentació: hipertensió, obesitat, diabetis, al·lèrgies , àcid úric, etc.

A més us ajudarà a adquirir uns correctes hàbits d’alimentació que s’ajustin a les vostres necessitats,  ja sigui per dur a terme una dieta adaptada a l’activitat física o per mantenir una correcta alimentació en les diferents etapes de la vida (embaràs, lactància, menopausa, etc.), respectant les preferències alimentàries de cada persona i mantenint una constant motivació!

NS0-157 dumps El seu horari per atendre visites serà :

Dimecres i divendres de 15.30 a 20.00.

Us esperem a Sqena Badalona.

Salut!600-455 dumps

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *