Vine a la nostra inauguració!

Com tots ja segurament sabreu, a partir d’ara s’ocuparà del centre Sqena Badalona la nostra fisioterapeuta i osteòpata Mónica Silva.

La nostra nova terapeuta, amb més de 8 anys d’experiència, està especialitzada en tot tipos de dolències (d’origen muscular, postural, visceral, ginecològic, esportius, emocionals…). També està especialitzada en osteopatia pediàtrica. El seu horari per atendre visites serà de dilluns a divendres de 9 a 21h.

Aprofitant aquest canvi, hem volgut organitzar una inauguració per celebrar aquesta nova etapa del centre. Així podreu coneixer també a la nostra nova terapeuta en un ambient informal, amb música, pica-pica i sense que falti una copa de cava.

Durant aquesta inauguració hi hauràn sortejos de tractaments de fisioteràpia i osteopatia, 2×1, i noves propostes del centre per poguer seguir ajudant a tota classe de persones per millorar la seva cualitat de vida. Per mes informació, podeu visitar el nostre Facebook.

Ja us podeu reservar el dia 18 de maig de 18 a 21,30h a la vostra agenda!

Moltes gracies i ens veïem divendres! :)

 invitacion imagen

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *